10 کشوری که ویزای اسپانسرشیپ صادر می‌کنند

ویزای اسپانسرشیپ یکی از روش‌های محبوب برای مهاجرت به کشورهای مختلف است. این نوع ویزا به افرادی که توسط یک شخص یا سازمان در کشور مقصد حمایت می‌شوند، اجازه می‌دهد تا به آن کشور مهاجرت کنند. شما اگر قصد مهاجرت به قبرس شمالی از طریق اسپانسرشیپ را دارید تا انتهای این مقاله را بخوانید.

visa

ویزای اسپانسرشیپ چیست؟

ویزای اسپانسرشیپ کلیه هزینه‌های مربوط به اقامت متقاضی را که گواهی درآمد ندارد، پوشش می‌دهد. همچنین باید گفت، اسپانسرها می‌توانند اعضای خانواده، کارفرمایان یا سازمان‌ها باشند که تعهد می‌دهند تا از فرد درخواست کننده حمایت مالی و اجتماعی انجام دهند. اسپانسر نیز فردی است که دارای اقامت دائم و یا شهروندی یک کشور می باشد و می تواند با طرح ویزای حمایتی همان کشور، اقامت و شرایط کار، زندگی و تحصیل را برای یکی از اقوام و یا اعضای خانواده فراهم کند. در ادامه این مقاله به معرفی ده کشور و شرایط و مراحل دریافت این نوع ویزا می‎پردازیم.

انواع ویزای اسپانسر شیپ

ویزای اسپانسرشیپ به چند دسته تقسیم می شود که دریافت آن به شرایط و مقررات کشور مقصد بستگی دارد. در ادامه این مقاله به انواع این ویزا اشاره می‌کنیم.

ویزای اسپانسرشیپ خانوادگی

این ویزا شامل اسپانسرشیپ همسر، والدین، فرزندان و بستگان نزدیک است. افرادی که همسرشان مقیم یا شهروند کشور مقصد هستند، می‌توانند از این نوع ویزا برای مهاجرت استفاده کنند. همچنین والدین نیز می‌توانند با استفاده از این ویزا به کشور مقصد که فرزندشان در آنجا اقامت دارد سفر کنند. فرزندان هم نیز به همین شکل می‌توانند با استفاده از ویزای حمایت مالی والدین مهاجرت کنند. همچنین در برخی کشورها وابستگان نزدیک مثل خواهر یا برادر شامل دریافت این نوع ویزا می‌شوند. برای ویزای حمایتی فرزندان به­‌طور کلی باید اثبات شود که فرد از نظر مالی به خانواده­­ خود وابسته است. به­ همین منظور معمولاً محدودیت سنی وجود دارد. به این صورت که سن او باید کمتر از 19 سال باشد و متاهل نباشد. یا این که قبل از 19 سالگی دانشجوی تمام­ وقت بوده و از نظر مالی به خانواده­ خود وابسته است. 

بیشتر بخوانید: چالش های زندگی در قبرس شمالی برای خانواده ها

اسپانسرشیپ کاری

ویزای Sponsorship کاری شامل ویزای مربوط به کارفرما و مهارت‌های ویژه می‌شود. برخی از کشورها برای افراد دارای مهارت‌های خاص این ویزا را صادر می‌کنند. همچنین افرادی که توسط یک کارفرما در کشوری پیشنهاد کار دریافت می‌کنند می‌توانند ازاین ویزا استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: ویزا کاری قبرس شمالی

مهاجرت تحصیلی به وسیله ویزای حمایتی

برخی دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به دانشجویان بین‌المللی ویزای اسپانسر شیپ تحصیلی ارائه می‌دهند. این ویزا به دانشجویان اجازه می‌دهد تا در کشور مقصد تحصیل کنند و در برخی موارد بعد از اتمام تحصیل، اقامت دائم بگیرند.

چه کسی می‌تواند اسپانسر ویزا باشد؟

برای دریافت ویزای اسپانسر شیپ در کشورهای مختلف نیاز به داشتن اسپانسر است. حال سوال اینجاست که چه کسی می‌تواند اسپانسر ویزا باشد. فردی که دارای اقامت در کشور مقصد است و همچنین کارفرمای شما نیز می‌تواند اسپانسر ویزا باشد. فرد اسپانسر نیز باید خودش توان مالی مناسب داشته باشد. همچنین دانشگاه‌ یا مرکز آموزشی، سازمان و شرکت‌ها هم می‌توانند اسپانسر ویزا باشند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای اسپانسر شیپ چیست؟

مدارک لازم برای دریافت این ویزا در هر کشوری با توجه به قوانین و شرایط متفاوت است. در ادامه مدارک مورد نیاز که بیشتر جنبه عمومی دارد و در کشورهای مختلف مشترک است آورده شده است:

  • فرم درخواست ویزا
  • مدارک شناسایی
  • عکس‌های پاسپورتی
  • مدارک وضعیت خانوادگی
  • گواهی سوء پیشینه و گواهی سلامت
  • مدارک مالی
  • فرم اسپانسرشیپ
  • مدارک شناسایی اسپانسر
  • اثبات رابطه با متقاضی
  • مدارک مالی اسپانسر
  • گواهی اقامت و شغل اسپانسر

نحوه درخواست ویزای حمایتی چگونه است؟

برای درخواست ویزای اسپانسر شیپ شما در ابتدا باید با قوانین و مقررات کشور مقصد آشنا شوید تا ببینید شرایط لازم برای درخواست این نوع ویزا را دارید یا خیر. همچنین باید فرم‌های مربوطه را تکمیل و به اداره مهاجرت کشور مقصد تحویل دهید. جمع آوری مدارک لازم، پرداخت هزینه‌ها و ارسال درخواست نیز از جمله اقداماتی است که باید انجام دهید. مصاحبه، پیگیری درخواست وضعیت و اعلام نتیجه نیز از مراحل بعد از درخواست و ارائه مدارک است. در این زمینه نکاتی وجود دارد که باید آن را رعایت کنید.

برای شروع دریافت ویزای حمایت مالی، ابتدا با یک وکیل مهاجرت مشاوره و گفتگو کنید. سپس از جمع آوری مدارک به صورت کامل مطمئن شوید و هچنین درخواست‌های خود را به موقع و طبق زمانبدنی اعلام شده اعلام کنید.

کشورهایی که ویزای اسپانسرشیپ صادر می‌کنند

چندین کشور در سراسر جهان ویزای حمایتی صادر می‌کنند که هر کدام شرایط و قوانین خاص خود را دارند. در زیر به برخی از این کشورها اشاره شده است:

  • آمریکا
  • کانادا
  • استرالیا
  • انگلیس
  • آلمان
  • فرانسه
  • ایتالیا
  • سوئد
  • هلند
  • دانمارک

ویزای اسپانسرشیپ قبرس شمالی

یکی از راه‌های مهاجرت به قبرس شمالی ویزای حمایتی یا Sponsorship است. به عنوان مثال اگر یکی از همسرها در قبرس شمالی کار کند یا دانشجو باشد یا سرمایه‌گذاری کرده باشد، می‌تواند برای همسرش اقدام به دریافت اقامت کند. برای دریافت این نوع اقامت علاوه بر مدارک کلی مدارکی همچون شناسنامه، سند ازدواج ترجمه شده و تایید شده به زبان انگلیسی باید ارائه شوند و فردی که قرار است اسپانسر باشد باید مدارک مربوط به تمکن مالی خود را نشان دهد.

در مورد اسپانسرشیپ والدین در قبرس شمالی نیز شرایط به این صورت است که آنها می‌توانند برای فرزندان دختر مجرد بدون محدودیت سنی و فرزندان پسر مجرد زیر 24 سال خود نیز اقامت دریافت کنند. البته والدین باید یکی از انواع اقامت در قبرس شمالی را داشته باشند. یا باید در قبرس شمالی کار کنند یا اینکه از طریق سرمایه‌گذاری اقدام کرده باشند.

بیشتر بخوانید: ویزا تحصیلی قبرس شمالی 

نتیجه گیری

اگر شما قصد مهاجرت به کشورهای مختلف را دارید، یکی از راه‌های آن دریافت ویزای Sponsorship است که از راه‌های گفته شده می‌توانید نسبت به دریافت آن اقدام کنید. هرچند قبل از اقدام برای دریافت این نوع ویزا باید با شرایط و قوانین کشور مقصد کاملا آشنا شوید. همچنین می‌توانید از تجربه افرادی که از طریق ویزای حمایت مالی مهاجرت کرده‌اند هم استفاده کنید.

زمان دریافت ویزای اسپانسرشیپ ممکن است بسته به کشور مقصد، نوع ویزا، و شرایط فردی متقاضی و اسپانسر متفاوت باشد. به طور کلی، پروسه دریافت ویزای اسپانسر شیپ شامل مراحل مختلفی است که هر کدام ممکن است زمان‌بر باشند.
مدارک مورد نیاز معمولاً شامل پاسپورت معتبر، فرم‌های درخواست تکمیل شده، مدارک مالی و تعهدات اسپانسر، مدارک اثبات رابطه خانوادگی یا شغلی، و مدارک پزشکی و عدم سوء پیشینه است. بسته به کشور و نوع ویزا، ممکن است مدارک دیگری نیز مورد نیاز باشد.
ابتدا اسپانسر باید درخواست خود را به اداره مهاجرت کشور مقصد ارائه دهد و تأییدیه دریافت کند. سپس فرد متقاضی باید مدارک مورد نیاز را تهیه کرده و به همراه فرم‌های درخواست ویزا به سفارت یا کنسولگری کشور مقصد ارسال کند. پس از بررسی مدارک و انجام مصاحبه، در صورت تأیید، ویزا صادر می‌شود.
دیدگاه ها
امتیاز دهید:
0 از 5