امن ترین کشور دنیا برای زندگی و مهاجرت

امن ترین کشور جهان برای مهاجرت در سال 2025 ایسلند، ایرلند و اتریش شناخته شده اند. دلیل انتخاب این مناطق به عنوان امن ترین قسمت ها در جهان، رتبه بالای شاخص صلح جهانی در آنها است. ثبات سیاسی، نرخ جرم پایین، عدم وجود درگیری و خشونت نیز در این زمینه بی تاثیر نیست. بسیاری از مهاجران به دلایل مختلف همچون میزان امنیت بالا، فرصت شغلی زیاد و سازگاری فرهنگی هر یک از این کشور ها را انتخاب کرده و اقدام به مهاجرت می کنند. به طور مثال در کشور ایسلند نرخ جرم و جنایت پایین بوده همچنین دسترسی افراد به سلاح سرد محدود است. کشور ایرلند نیز با کشور های همسایه خود رابطه مسالمت آمیز دارد. در اتریش کیفیت زندگی بالاست و همچون دو منطقه ی دیگر نرخ جرم پایین است.

رتبه ایران در امن ترین کشور جهان

رتبه ایران در امن ترین کشور جهان مشخص نبوده و سطح متوسط امنیت را داراست. به طور مثال در میان 163 کشور جهان رتبه ی 141 را دارد. برای مشخص کردن چنین رتبه هایی مواردی همچون شاخص صلح جهانی، مقایسه ایران با کشور های دیگر و ارزیابی های مختلف دیگر در نظر گرفته می شود. شاخص صلح جهانی امنیت کشور ها را بر اساس معیار هایی همچون میزان خشونت افراد، امنیت سطح جامعه و همچنین میزان تنش های داخلی مشخص می شود.

امن ترین کشور جهان

امن ترین کشور جهان برای زنان

امن ترین کشور جهان برای زنان طبق شاخص های جهانی فنلاند بوده و امنیت بانوان یکی از بهترین روش های سنجش رشد ثروت در آنهاست. در تعیین چنین شاخص هایی برابری جنسیتی و عدم وجود تبعیض مورد توجه قرار دارد. در کشور ایسلند نیز آمار جرم و جنایت در پایین ترین حد خود بوده و زنان در این مناطق امنیت بالایی را تجربه می کنند. احساس امنیت به هنگام شب برای زنان یکی از مهمترین شاخص هایی است که می توانند راحتی را در کشور خود تجربه کنند. کشور قبرس شمالی مکانی امن برای زندگی بوده و نرخ پایین جرم و جنایت در این کشور باعث شده بسیاری از ایرانیان اقدام به مهاجرت به قبرس شمالی کنند و زندگی خوبی برای خود و خانواده شان بسازند.

اولین کشور امن جهان

اولین کشور امن جهان بر اساس رتبه بندی ها ایسلند بوده و وجود ثبات در سیاست و اقتصاد یکی از عوامل مهم در کم بودن آمار جرم و جنایت در این کشور است. در شاخص صلح جهانی نیز این کشور توانسته رتبه خوبی کسب کند.

 

نا امن ترین کشور جهان

طبق آمار جهانی در حال حاضر افغانستان نا امن ترین کشور جهان بوده و تا به حال جنگ ها درون آن ادامه دارد. خطوط هوایی این کشور نیز به دلیل وجود جنگ ناامن تلقی شده است. یمن، سوریه و لیبریا به دلیل وجود جنگ دچار بی ثباتی سیاسی هستند و نرخ سرقت بالایی دارند. جالب است بدانید این کشور ها در لیست کم هزینه ترین کشور برای مهاجرت قرار دارد.

شاخص های تشخیص امنیت در کشورهای جهان

شاخص های تشخیص امنیت در کشورهای جهان به شرح زیر است :

  • شاخص جهانی صلح ( Global Peace Index )، سالانه بوده و هدف آن رتبه بندی میان کشور های مختلف است. 23 شاخص کلی وجود دارد که بر اساس آنها رتبه ی این شاخص مشخص می شود. امنیت و سلامت اجتماعی، دامنه درگیری در داخل و خارج از کشور و درجه نظامی گری از جمله عوامل موثر در این شاخص هستند.
  • شاخص قانون و نظم گالوپ ( Law And Order Index )، بر اساس میزان امنیت و اعتماد مردم به حاکمیت مشخص شده و با استفاده از نظرسنجی تعیین می شود. اعتماد مردم به نهادهای دولتی و مجری قانون یکی از مهم ترین موارد در چنین شاخص هایی محسوب می شود. سه عامل اصلی یعنی احساس امنیت، اعتماد به نهاد های دولتی همچون پلیس و میزان تجربه جرم و جنایت در میان مردم این شاخص را می سنجند.
  • شاخص جهانی امنیت سایبری ( GCI )، سطح آمادگی و توانایی یک کشور را در برابر تهدیدات سایبری مشخص می کند. میانگین زمان شناسایی ( MTTD )، اقدامات قانونی و فنی بعلاوه آموزش متخصصان امنیت سایبری از جمله شاخص های کلیدی در امنیت سایبری محسوب می شود.

این شاخص ها و اطلاع از آن می تواند اشتباهات رایج در مهاجرت را کاهش دهد و در انتخاب کشوری امن برای زندگی به شکا کمک کند. 

امن ترین کشور خاورمیانه

امن ترین کشور خاورمیانه قطر بوده و میزان جرم و جنایت در این کشور بسیار کم است. وجود زیرساخت های امنیتی پیشرفته در این کشور، آن را به پر امنیت ترین کشور در خاورمیانه تبدیل کرده است. اردن و عمان نیز در زیرمجموعه امن ترین کشور ها در خاورمیانه قرار دارند و میزبان بسیاری از مهاجران و آوارگان از کشور های جنگ زده هستند. کشور هایی همچون امارات متحده عربی و کویت نیز بسیار مهاجر پذیر هستند و با آغوش باز از مهاجرین کشور های مختلف استقبال می کنند. در حال حاضر وضعیت امنیتی کشور قبرس شمالی ایده آل بوده و از آرامش نسبی برخودار است.

امن ترین کشورهای آسیا

امن ترین کشور های آسیا ژاپن، سنگاپور و تایوان هستند چون هم نرخ جرم پایین دارند و هم مردم رفاه اجتماعی در سطح بالا را تجربه می کنند. وجود قوانین سختگیرانه در کشور سنگاپور باعث شده افراد کمتر به جرم و جنایت رو آورده و جرم کمتر اتفاق بیفتد. در ژاپن نیز توکیو و اوساکا در بالای لیست شهر های امن قرار دارند.

فاکتورهای انتخاب بهترین کشور جهان

فاکتورهای انتخاب بهترین کشور جهان به شرح زیر هستند :

  • ثبات سیاسی در منطقه به همراه نظم دموکراتیک
  • پایین بودن میزان جرم و جنایت
  • وجود رفاه اقتصادی و پایین بودن نرخ بیکاری
  • همبستگی اجتماعی میان قومیت و ملیت های مختلف
  • دولت همراه با مردم
  • میزان آمادگی بالا برای مقابله با بلایای طبیعی
  • سیستم اجرای قانون برنامه ریزی شده
  • اتحاد در قسمت های مختلف جامعه
  • سطح پایین درگیری نظامی در منطقه

کلام آخر

شاخص های مختلفی برای تعیین میزان امنیت در کشورهای مختلف وجود دارد و هر یک به نوبه خود تاثیر به سزایی در چنین رتبه بندی هایی دارد. در نظر گرفتن تمامی فاکتورها در انتخاب بهترین کشورها به این روند کمک بزرگی کرده و افراد بر اساس رعایت شدن این فاکتور ها متوجه می شوند کدام کشور برای مهاجرت بهتر است. در خاورمیانه و آسیا کشور های مختلفی به عنوان امن ترین ها انتخاب شده و مردم مهاجر با در نظر گرفتن شرایط زندگی خود یکی از آنها را انتخاب می کنند. وجود فرصت های شغلی فراوان و ثبات سیاسی یکی از مهم ترین عواملی است که باعث می شود مردم یک کشور به جرم و جنایت روی نیاورند.

دیدگاه ها
امتیاز دهید:
0 از 5